Valvottu ajo- oikeus

.
Valvottu ajo-oikeus on vaihtoehtoinen mahdollisuus ehdottoman ajokiellon sijaan. Rattijuopumuksesta tai törkeästä rattijuopumuksesta epäilty voi pyytää valvottua ajo-oikeutta poliisilta tai tuomioistuimelta, mikäli hän on halukas sitoutumaan valvottuun ajo-oikeuteen. Pyyntö tulee esittää rattijuopumusasian käsittelyn yhteydessä.

Valvotussa ajo-oikeudessa valvotun henkilön autoon tai käytettävissä oleviin autoihin asennetaan alkolukko, jonka avulla seurataan, ettei valvottu henkilö riko ajo-oikeuttaan. Tämä mahdollistaa esimerkiksi työnteon, sillä ajo-oikeus on monelle henkilölle työn kannalta erittäin tärkeää.

 .

 .

Autowatch 720

Autowatch 720  täyttää viranomaisstandardin EN 50436-1 (Valvottu ajo-oikeus). Laite on helppokäyttöinen ja näyte analysoidaan nopeasti ja varmasti
Autowatch 720 on korkealaatuinen ja hintakilpailukykyinen langallinen alkolukko.
Alkolukko koostuu keskusyksiköstä ja käsilaitteesta. Kojelaudassa näkyy kiinteänä osana vain pieni merkkivalollinen painike.
Ei pitkiä odottamisia, nopea lämpeneminen puhallustilaan.

 

 

.

 

.

 

.

 

Ajoneuvon muutoskatsastus

Ajoneuvo on muutoskatsastettava alkolukon asentamisen ja sen poistamisen jälkeen. Jos käytössäsi on useita ajoneuvoja, niin myös niihin on asennuttava alkolukko. Valvottu ajo-oikeus ei salli alkolukkoa asennettavaksi moottoripyörään.

 

.