Palvelut ja tuotteet

Integroidut valot

Sarco Oy on Euroopan johtava integroitujen valoratkaisujen toimittaja. Jo vuodesta 2006 olemme menestyksekkäästi tarjonneet valoratkaisuja niin yleisimmin käytettyihin hälytysajoneuvomalleihin kuin kompleksisimpiin, asiakkaamme tapauskohtaisesti personoimiin ajoneuvoihin, tarpeiden mukaisesti.

Sarco Oy on kehittänyt uuden tyyppisen integroidun valon palvellakseen paremmin asiakkaiden tarpeita sekä kasvavia vaatimuksia tuotteiden laadusta ja kestävyydestä. Olemme Sarcossa tulleet siihen tulokseen, että integroitu valoratkaisu on tullut pysyvästi tavanomaisen valopaneelin rinnalle ja hyväksi vaihtoehtoiseksi ratkaisuksi.

SOS

Hälytysajoneuvojen valot ovat merkityksellinen osa Sarco Oy:n liiketoimintaa. Valmistamme elektronisia hälyttimiä, ohjausjärjestelmiä, työvaloja sekä hälytysvaloja viranomaiskäyttöön. Kaikki valmistamamme tuotteet ovat R65-luokan kaksi hyväksyttyjä. Maahantuomme ja edustamme myös muiden valmistajien tuotteita. Olemme Federal Signal Vaman edustajia suomessa.

Varoitusvalot

Valmistamme keltaisia varoitusvaloja Lahden tuotantolaitoksessamme. Kaikki valmistamamme valot ovat ajoneuvohyväksyttyjä ja korkealaatuisia. Meiltä voit myös tilata tuotteita räätälöidysti tarpeitteisi mukaisesti. Maahantuomme ja edustamme myös muiden valmistajien tuotteita.

Väestönsuojelu

Väestönsuojelu on yksi ammattielektroniikkaa valmistavan Sarco Oy:n toiminta-alueista.

Sarco on toimittanut suurtehohälyttimiä sekä järjestelmiä niin puolustusvoimien kuin siviiliviranomaistenkin käyttöön. Laitteisto sekä järjestelmä eirilaisissa kokoonpanoissa soveltuu kattamaan niin suuria kaupunkialueita kuin pienempiäkin alueita, kuten teollisuusympäristöjä.

Tapauksissa joissa kiinteitä asennuksia ei voida toteuttaa tarjoamme helposti liikuteltavia hälytys/ äänentoistolaitteita.

Nopeuden valvonta

Sarco Oy on Stalker-tutkien virallinen maahantuoja ja jälleenmyyjä Suomessa. Mallivalikoimaan kuuluvat viranomaistutkat sekä muuhun hyötykäyttöön ja urheilukäyttöön tarkoitetut nopeuden mittauslaitteet.

Vuokraamme myös laitteita erilaisiin tilaisuuksiin. Vuokrapakettimme sisältävät kaiken tarvittavan materiaalin pienimuotoisesta nopeuden mittauksesta aina yleisötapahtumien nopeuden näyttöön näyttötauluilla.

Konsultointi ja projektit

Monet asiakkaistamme tarvitsevat erityisiä ratkaisuja omiin tuotteisiinsa. Suunnittelumme on asiakaslähtöistä. Kartoitamme huolellisesti asiakkaan tarpeet joiden pohjalta toteutamme projektit. Meillä on kokemusta monimuotoisista elektroniikkaratkaisuista ajoneuvon mekanisiin ratkaisuihin.

Sotilaselektroniikka

Asiakkaan tarpeet ja vaatimukset erikoiselektroniikka alalla lisääntyvät jatkuvasti. Elektroniikan nopean kehityksen myötä, yhteistyö maailman johtavien laite- ja komponenttivalmistajien kanssa takaa Sarco Oy:lle sotilaselektroniikan erinomaiset tuotekehittelyvalmiudet ja taidot.

Tuotanto ja sopimusvalmistus

Valmistamme elektroniikka tuotteemme Lahdessa sijaitsevassa tuotanto laitoksessa. Oman tuotannon ohella tarjoamme pitkällä kokemuksella laadukasta sopimustuotantoa aina pienistä erityisistä sarjoista suuriin määriin. Teemme tarvittaessa kaiken aina piirilevysuunnittelusta viimeiseen toteutukseen.