Palveluksessanne Sarco Oy

Sarco pähkinänkuoressa

- Toimitilamme sijaitsevat Helsingissä ja Lahdessa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

- Omia tuotteita ovat olleet alusta pitäen elektroniset hälytyssireenit ja vahvistimet, joita käytetään laajalti hälytysajoneuvoissa ja väestönsuojelussa ympäri maata.

- Nykyään tuotevalikoimaamme kuuluvat  vahvasti Sarcon kehittämät LED pohjaiset valotuotteet. Näitä tuotteita ovat mm. varoitusvalot ja työvalot sekä erikoisajoneuvojen valot.

- Maahantuomme omaa tuotevalikoimaamme täydentäen mm. hälytysvalo ja nopeudenvalvontalaitteita sekä alkometrejä ja alkolukkoja.

- Oman suunnittelun ja valmistuksen lisäksi toimitamme viestilaitteita erilaisiin järjestelmiin ja käyttökohteisiin.

- Tarjoamme myös huolto- ja asennuspalveluja. Tuotteillemme on koko maan kattava valtuutettu jälleenmyyjä- ja huoltoliikeverkosto.

Vahvuutemme

Vahvuutemme on elektroniikan laaja-alainen osaaminen. Hallitsemme tuotekehityksen ja pystymme omavaraisesti kehittämään sekä valmistamaan erilaisia elektroniikkatuotteita. Tunnemme pitkän kokemuksen kautta hyvin eri viranomaisten vaatimukset.

Avainhenkilöillämme on monipuolinen kokemus elektroniikkatuotteiden kehittämisestä niin ajoneuvoteollisuudelle kuin puolustusvoimillekin. Suomalaisena yrityksenä tunnemme pohjoisten olosuhteiden vaatimukset. Verkostomme mahdollistaa suuretkin toimitukset.

Visio

Sarco Oy:stä tulee onnistuneen tuotekehitystyön ansiosta merkittävä eurooppalainen hälytyslaite-, viranomais- ja erityiselektroniikan valmistaja.

Laatu

Toimintamme perusta on asiakastyytyväisyys. Korkea laatu ohjaa toimintaamme suunnittelusta tuotantoon. Panostamme innovatiivisuuteen, jolloin menestys rakennetaan tarjoamalla oivaltavaan suunnitteluun perustuvia yksilöllisiä ja tasokkaita tuotteita.

Missio ja arvot

Luomme asiakkaillemme lisäarvoa tarjoamalla yksilöllisiä ja laadukkaita ratkaisuja. Avoimuus ja rehellisyys mahdollistavat luovan ja tuottavan liiketoimintaympäristön, jossa henkilöstömme voi hyvin.