Konsultointipalvelut

Intergoidut valot

Tarjoamme osaamistamme myös pelkkänä konsultointipalveluna, jonka avulla asiakas pystyy ratkaisemaan esim. tiettyjä ongelmallisiksi osoittautuneita osa-alueita omissa projekteissaan.

Integroidut valot voidaan sovittaa kaiken tyyppisiin ajoneuvoihin. Yleensä tämän tyyppisiä valoja on käytetty pakettiautoissa ja suurissa ajoneuvoissa. Meidän järjestelmän voi liittää kaiken tyyppisiin ajoneuvoihin.Tarjoamme ratkaisun yleisimpiin ajoneuvomalleihin. Jos meillä ei ratkaisua löydy asiakkaan käyttämään ajoneuvoon voimme tarjota erilaisia vaihtoehtoja vaatimusten mukaan. Moni asiakkaistamme tarvitsee erityisiä ratkaisuja käyttötarkoituksen ja alueellisten sekä kulttuuristen syiden johdosta tai puhtaasti erottuakseen muista.

Sarco:lla on pitkä kokemus asiakkaiden auttamisessa haluttuun lopputulokseen. Sarco tarjoaa palvelua tyylisuunnittelusta sekä muotoilusta aina mekaanisiin ratkaisuihin avaimet käteen periaatteella. Olemme toimittaneet monia asiakkaan vaatimuksista toteutettuja ratkaisuja eripuolille maailmaa. Näistä ehkä suurimpana mainittakoon Ambulanssiratkaisu joka on ollut käytössä Hong Kongissa jo vuodesta 2007 sisältäen nyt jo yli 600 ajoneuvoa.

Tapauskohtaiset ratkaisut

Asiakas voi valita valmiin konseptin sijasta oman tyylisensä vaihtoehdon. Tällöin Sarcon kokemus valojen niin teknisenä kuin Design suunnittelijana on hyödyksi

Avaimet käteen

Asiakkaan tarpeiden mukaisesti voimme tarjota perussuunnittelun, Design suunnittelun, tekniset piirustukset, tarvittaessa etsimme sopivan valmistajan toteuttamaan kattoratkaisun valmistamisen

Esimerkki

Esimerkkinä vaihtoehto, jolloin asiakas tarvitsee vain valokuvut tai valokuvut valokomponentteineen. Tällaisessa tapauksessa voimme avustaa asiakasta siinä kuinka kattorakenne tulisi toteuttaa jotta päästäisiin hyvään ja haluttuun lopputulokseen. Tämä voidaan toteuttaa antamalla 3D mallinekuvia tai mok up versioita valokuvuista mallinnusta varten.