Sport-tutkat

Stalker Sport-tutka on nykyaikainen kaikenlaiseen nopeuden mittaukseen tarkoitettu laadukas perustutka. Sen tekniikka perustuu samaan Doppler-teknologiaan jota poliisikin käyttää nopeuden valvonnassa. Sillä voidaan mitata kaikkea liikkuvaa aina tennispallon lähtönopeudesta auton nopeuteen ja sitä käyttävät niin urheiluseurat kuin ammattiautourheilijatkin harjoituksissaan ympäri maailmaa.

Stalker Sport-tukta on kevyt, helppokäyttöinen ja luotettava. Se on helppo liittää erikokoisiin näyttölaitteisiin ja siten se soveltuu erinomaisesti mm. yleisötapahtumiin ja harjoitteluun.

Sport tutka

Stalker Pro II

Perustutka Sport soveltuu parhaiten erilaisiin tilanteisiin joissa mitataan yksittäisten kohteiden, esim. kiekon, pallon auton tai henkilön nopeutta. Laite on laajalti käytössä urheiluseurojen harjoituksissa, Carting radoilla, sählyturnauksissa ja lukuisissa muissa tilanteissa.
Sport tutka

Stalker Sport - näyttöpaketit

Paketit soveltuvat parhaiten tilanteeseen missä tarvitset informaation näyttämistä selkeästi yleisölle tai harjoittelijoille. Akkukäyttöisyys mahdollistaa helpon siirrettävyyden sinne missä laitteistoa tarvitaan. Tarjolla on kaksi- ja kolmenumeroisia näyttötauluja aina 400 km/h asti.
Sport tutka

Stalker ATS

Stalker-ATS -järjestelmä on ennennäkemätön työkalu kilpa-autoilijoille ja autonvalmistajille sekä myös harrastekäyttöön auton nopeuden ja suorituskyvyn mittauksessa. Stalker Acceleration Testing System (STATS) on tehokas ja helppokäyttöinen ohjelmisto, joka tarjoaa yksityiskohtaisen kuvauksen kiihtyvyyden dynamiikasta.
Sport tutka

Lisätarvikkeet

Tutkan lisäksi meillä on tarjolla myös monipuolinen valikoima lisävarusteita: kuljetuslaukut, kolmijalat, akkupaketit jne.