Integroidut valot

Legend- paneeli on matala profiilinen 360 astetta näkyvä paneeli. Paneeli on toteutettu Solaris ROC (Reliable Onboard Circuitry ) tekniikalla. Legend- paneeliin voidaan asentaa kujavalot, Solaris Signal Master ja lisämoduleita eteen ja taakse. Jos haluat erikoisvarustein varustetun Legend- paneelin. Ota yhteys myyntiimme niin kerromme eri vaihtoehdot R65 hyväksytyille paneeleille.

SOS

Hälytysajoneuvojen valot ovat merkityksellinen osa Sarco Oy:n liiketoimintaa. Valmistamme elektronisia hälyttimiä, ohjausjärjestelmiä, työvaloja sekä hälytysvaloja viranomaiskäyttöön. Kaikki valmistamamme tuotteet ovat R65-luokan kaksi hyväksyttyjä. Maahantuomme ja edustamme myös muiden valmistajien tuotteita.

Varoitusvalot

Valmistamme keltaisia hälytysvaloja Lahden tuotantolaitoksessamme. Kaikki valot ovat ajoneuvohyväksyttyjä ja korkealaatuisia. Meiltä voit tilata tuotteita räätälöidysti tarpeitteisi mukaisesti. Maahantuomme ja edustamme myös muiden valmistajien tuotteita.

Väestönsuojelu

Väestönsuojelu on yksi ammattielektroniikkaa valmistavan Sarco Oy:n toiminta-alueista.

Sarco on toimittanut suurtehohälyttimiä sekä järjestelmiä niin puolustusvoimien kuin siviiliviranomaistenkin käyttöön. Laitteisto sekä järjestelmä eirilaisissa kokoonpanoissa soveltuu kattamaan niin suuria kaupunkialueita kuin pienempiäkin alueita, kuten teollisuusympäristöjä.

Suurtehohälyttimillä hallitaan vaikeita ja monimuotoisiakin alueita. Hälytysääni voidaan suunnata kuuluvaksi vain haluttuihin suuntiin, esimerkiksi syrjäisestä teollisuuslaitoksesta asutustaajamaan päin. Sovellamme modernia tekniikkaa hyvän hyötysuhteen ja äänenlaadun takaamiseksi.

Nopeuden valvonta

Sarco Oy on Stalker-tutkien virallinen maahantuojana ja jälleenmyyjä Suomessa. Mallivalikoimaan kuuluvat viranomaistutkat sekä muuhun hyötykäyttöön ja urheilukäyttöön tarkoitetut nopeuden mittauslaitteet.

Vuokraamme myös laitteita erilaisiin tilaisuuksiin. Vuokrapakettimme sisältävät kaiken tarvittavan materiaalin pienimuotoisesta nopeuden mittauksesta aina yleisötapahtumien nopeuden näyttöön näyttötauluilla.

Alkometrit ja -lukot

Edustamme ja maahatuomme Triplog® AlcoTrue -alkometrejä ja Foxquard -alkolukkoja. Tuotteet ovat luotettavia ja viranomaishyväksyttyjä CENELEC EN 50436- 2:2007 -standardin mukaisesti (CE ja e- merkitty)

 

 

Konsultointi ja projektit

Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu. Sed arcu lectus auctor vitae, consectetuer et venenatis eget velit.

Sotilaselektroniikka

Asiakkaan tarpeet ja vaatimukset erikoiselektroniikka alalla lisääntyvät jatkuvasti. Elektroniikan nopean kehityksen myötä, yhteistyö maailman johtavien laite- ja komponenttivalmistajien kanssa takaa Sarco Oy:lle sotilaselektroniikan erinomaiset tuotekehittelyvalmiudet ja taidot. Sarco Oy toimittaa laitejärjestelmiä Suomen puolustusvoimille. Tämä pitkäaikainen asiakassuhde on vakuuttava laadun tae, sillä puolustusvoimat edellyttää laitteille erittäin korkeaa toimintavarmuutta. Sarco Oy suunnittelee ja valmistaa mm. ajoneuvojen sisäpuhelinlaitteistoja, viestijärjestelmiä ja -laitteita, erikoiskaapeleita ja liittimiä.