Miksi integroitu?

Integroitu valoratkaisu palvelee paremmin asiakkaiden tarpeita sekä kasvavia vaatimuksia tuotteiden laadusta ja kestävyydestä. Integroitu kattomalli ei ole ainoastaan hyvän näköinen vaan myös tukee ajoneuvon aerodynaamista muotoa. Se on vähemmän altis tuulelle ja vähentää polttoaineen kulutusta. Sarcon virtaviivainen kattoon integroitu hälytysvaloyksikkö sopii hälytysajoneuvon selkeään ulkomuotoon ilman ulkonemia, ja valot ovat hyvin näkyvillä muille tien käyttäjille.

Huolto ja ylläpito

Sarcon integroitu valoratkaisu koostuu etu ja takaspoilerista joihin kiinnitetään valoyksiköt. LED-pohjaiset valomoduulit on kiinnitetty helposti irroitettavilla kiinnikeillä valyksikköön.  Kokonaisuus on suunniteltu ajatellen asentamista ja siihen kuluvaa aikaa sekä tietysti myöhemmin ylläpidon helppoutta. Koska kaikki eivät käytä tehdaskoreja vaan tekevät katto- osan itse voidaan tällaissessa tapauksessa keskustella valoyksikön liittämisestä asiakkaan kattoratkaisuun. Tähän Sarcolta löytyy kokemusta ja asiakasta voidaan avustaa päätymään oikeaan ratkaisuun valoja valittaessa.

Aerodynamiikka

Virtaviivaisen ulkonäön lisäksi integroitu valoratkaisu parantaa polttoainetaloutta. Etenkin taajamien ulkopuolisilla nopeuksilla polttoainesäästöt ovat merkittäviä, ollen parhaimmillaan jopa yli litran sadalla kilometrillä, seikka joka on enenevässä määrin tärkeä näinä päivinä. Aerodynaaminen muotoilu ei ainoastaan vähennä polttoaineen kulutusta verrattuna tavallisiin valopaneeleihin vaan se myös vähentää ajettaessa tuulen synnyttämää ajomelua sisätiloissa sekä suojaa puiden oksia vahingoittamasta lamppuja. Lisäksi aerodynaamisesti muotoiltu paneeli on helpompi pitää puhtaana.