Nopeuden valvonta

Tutkat urheilu- viihde- ja tapahtumakäyttöön

Stalker Pro II -tutka on nykyaikainen kaikenlaiseen nopeuden mittaukseen tarkoitettu laadukas perustutka. Sen tekniikka perustuu samaan Doppler- teknologiaan jota poliisikin käyttää nopeuden valvonnassa. Sillä voi mitata kaikkea liikkuvaa aina tennispallon lähtönopeudesta auton nopeuteen ja sitä käyttävä niin urheiluseurat kuin ammattiautourheilijat harjoituksissaan ympäri maailmaa. Tutka on kevyt, helppokäyttöinen ja luotettava. Se on helppo liittää erikokoisiin näyttölaitteisiin ja siten se soveltuu mm. erinomaisesti yleisötapahtumiin ja harjoitteluun.

Tutkat viranomaiskäyttöön

Sarco Oy on Stalker tutkien valtuutettu edustaja ja maahantuoja suomessa. Toimitamme laitteet avaimet käteen palveluna sisältäen tarvittavat suomen lainmukaiset vaatimukset ja kalibroinnin. Tarjoamme myös joustavan huoltopalvelun myymillemme tuotteille. Pitkäaikainen yli viidentoista vuoden yhteistyö maailman johtavimman liikennevalvontatutkavalmistajan kanssa takaa Sarco Oy:lle erinomaiset valmiudet toimintaan.

Vuokrattavat mallit ja paketit


Sarco vuokraa kahta erilaista Sport-tutkapakettia.

Stalker Pro II

Pro II soveltuu parhaiten tilanteisiin joissa mitataan yksittäisten kohteiden esim. kiekon, pallon auton tai henkilön nopeutta. Laite on laajalti käytössä urheiluseurojen harjoituksissa, Carting radoilla, sählyturnauksissa ja lukuisissa muissa tilanteissa. Stalker Pro II tutka tunnistaa kohteen liikesuunnan, mittaus rajata vain lähestyviin tai loittoneviin kohteisiin tai mitata samanaikaisesti molempia suuntia. Suurin mittausetäisyys henkilöautoon on yli 2500 metriä ja pesäpalloon yli 150 metriä

Webbi_proII

Stalker Pro II

Laitteeseen sisältyy:
- Kuljetuslaukku tutkalle
- Pro II tutka

 

Vuokraushinnat:
Päivä 110 €
Viikonloppu 170 €
Koko viikko  330 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Sport Pro II paketti

Paketti soveltuu parhaiten tilanteeseen joissa tarvitset informaation näyttämistä selkeästi yleisölle tai harjoittelijoille. Kolminumeroinen näyttö esittää nopeudet selkeästi aina 2 kilometristä jopa 1400 kilometriin tunnnissa. 3½- numeroinen näyttö esittää nopeudet selkeästi yleisölle jopa 150 metriin. Akkukäyttöisyys mahdollistaa helpon siirrettävyyden aina sinne missä laitteistoa tarvitaan. Paketti toimii akulla yli 12 tuntia.

Sporttipaketti_display

Stalker Pro II ja 3½ numeron led-näyttötaulu

Laitteeseen sisältyy:
- Kuljetuslaukku tutkalle
- Pro II tutka
- Näyttötaulu 55×24 cm kolmella numerolla, numeroiden korkeus on 21 cm
- Kolmijalka tutkalle
- Akkulaukku 15 Ah

Vuokraushinnat:
Päivä 140 €
Viikonloppu 200 €
Koko viikko  360 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.